Вигідне страхування рухомого та нерухомого майна

Страхування транспортних засобівСтрахування транспортних засобів – один із найбільш популярних видів страховки, що користується великим попитом. Автомобіль у наш час є майже в кожного, а тому велика кількість автомобілів не лише збирається у великі пробки, але й становлять загрозу один одному. Дорожньо-транспортні пригоди, на жаль, зустрічаються на дорогах кожного дня.

Автомобільне страхування від економ-классу до елітного

Страхування вашого авто забезпечить страхові виплати як вам, так і постраждалим в ДТП. Обов’язковим є ОСЦВП, тобто обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності. Цей вид страхування ще називають «автоцивілка» і він передбачає страхові виплати не власному автомобілю, а майну тих, кому була спричинена шкода. Цей вид страхового полісу дозволяє повністю перекласти забов’язання по виплатам з власника авто на страхову компанію. Вартість автоцивілки в більшості випадків здається зовсім незначною у порівняння з тією сумою, яку потрібно виплатити постраждалому у випадку дорожньо-транспортної пригоди, в яку може потрапити кожний.

Автоцивілка в Україні покриває шкоду, що була нанесена життю або здоров'ю постраждалого. Не включають виплати лише моральні збитки. Також не компенсуються збитки ОСЦВП, якщо керував автомобілем водій в нетверезому стані або збитки були нанесені навмисно. Не страховим випадком буде ще й той, коли за кермом знаходилася людина, що не має права керувати транспортним засобом. Лімітовані суми страховки «автоцивілки» становлять:

  • спричинення шкоди життю чи здоров'ю – сто тисяч гривень;
  • нанесення шкоди майну чи автомобілю – п’ятдесят тисяч гривень.

Он-лайн страхування вас і ваших близьких

Ще одним видом страхування рухомого майна є «КАСКО». Більш детально про нього ви можете прочитати на сайті страхової компанії «Юнісон страхування» http://ugic.com.ua/strakhuvannya-transportu/kasko/. Також тут ви можете придбати страховий поліс онлайн з доставкою додому всіх необхідних документів. Наш інтернет-магазин страхових продуктів пропонує швидке та легке оформлення на сайті страхового договору будь-якого виду. Для цього вам просто потрібно заповнити спеціальну форму на сайті компанії і в найкоротші терміни вам додому будуть доставлені усі необхідні папери для підтвердження вашого договору. Низькі ціни на поліси та якісне обслуговування клієнтів – основне кредо нашої компанії. Ви зможете без зайвих затрат грошей та часу оформити поліс не відходячи від вашого домашнього комп'ютеру.