Довга історія високих підборів

туфлі на шпильціЖінкі іноді жартують: на підборах почуваєш себе королевою, а без них – людиною. Справді, досить часто жіночі туфлі виявляються не досить зручними та носити їх годинами дуже складно та дискомфортно.

Ми дамо декілька порад, як обрати саме якісні туфлі на підборах, а також звернемось трохи до історії. Це сьогодні туфлі на шпильці ознака стилю та жіночності. А чи знаєте Ви історію такого взуття?

У Стародавньому Єгипті з’явились перші прототипи туфель на шпильці. Але вони не були прикрасою для жінок та образа в цілому. Тонкий каблук слугував для опори під час пересування по землі, яку обробляли робітники. Ось так! А першою на публіці у туфлях на підборах з’явилась Катерина Медичі у 1533 році у Флоренції на власному весіллі. Уявляєте, як це було давно? Після цього аристократи із Франції із задоволенням «підхопили» новинку та зробили її предметом власного гардеробу. Тривалий час це були туфлі на підборах висотою у 5 сантиметрів. Звісно, це не була шпилька, до якої так звикли сучасні жінки.

Саме Франція почала диктувати моду на стильні жіночі туфлі. Можна сказати, що і зараз нічого не змінилось, адже Франція продовжує диктувати тренди, які підхоплюють із задоволенням модниці з усього світу.  Француженки полюбляли носити туфлі на підборах із натуральної шкіри різних кольорів, доповнюючи свій образ елегантними рукавичками.

І ось ми підійшли до головного питання – якість. Жіночі туфлі на шпильці чи на товстому каблуку мають бути якісними, а це значить, що виготовлена із замінників пара – не Ваш варіант. Віддайте свою перевагу туфлям з натуральної шкіри чи замші. М’якість матеріалу виключить створення мозолів під час довгої ходи на каблуках, а це надважливо для кожної жінки. Варто купувати туфлі, які Ви зможете носити цілий день, не відчуваючи дискомфорту.

Що стосується моделей саме на шпильці, вони вважаються уособленням жіночності та елегантності. Ніяка пара взуття не буде додавати такої жіночності, як це роблять туфлі на шпильці. Тоненький каблук не просто робить акцент на жіночність, а і навіть візуально робить жінку стрункішою, а ноги – довшими. Якщо ви хочете знайти свою пару стильного жіночого взуття на шпильці, до Ваших послуг інтернет-магазин жіночого якісного взуття «Легкі Кроки». Знаходьте свою пару та будьте завжди неперевершеними. Пара стильних туфель прикрасить та зробить довершеним будь-який образ. Виглядайте завжди розкішно!