Шурпа у казані, приготування

Шурпа у казані, приготування

Щоб приготувати смачну та запашну шурпу у казані на вогні, вам знадобиться:

• Казан – 9л
• М'ясо свинини - 1,2 кг
• Сочевиця червона - 0,5 кг
• Цибуля - 0,5 кг
• Морква - 0,5 кг
• Картопля – 3 кг
• Перець болгарський – 3 шт.
• Помідор – 3-4 шт.
• Зелень (петрушка)

Приготування.

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями або брусочками, болгарський перець, помідори - невеликими шматочками. 

Ставимо казан на мангал, наливаємо води. Кладемо в казан м’ясо цілим куском.

Кладемо в казан м’ясо цілим куском

 

Як закипить знімаємо піну.

Як закипить знімаємо піну

Потім додаємо цибулю. Солимо. Варимо далі на маленькому вогні приблизно 40 хв..

Потім додаємо цибулю

Додаємо моркву.

Додаємо моркву

Через 10 хвилин додамо картоплю, якщо маленька то цілу, якщо велика розрізану навпіл.

Через 10 хвилин додамо картоплю

Додаємо промиту сочевицю.

Додаємо ще трохи цибулі.

Через 10 хвилин додаємо помідори, гострий перець розрізаємо, чистимо і відправляємо до казана.

Через 10 хвилин додаємо помідори

Додаємо болгарський перець. Варимо.

Додаємо болгарський перець

Після того як приготується картопля додаємо зелень.

Дістаємо з казана м’ясо, розрізаємо на кусочки і знову кладем в казан.

Пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль за смаком.

Знімаємо з вогню.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…