Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Страви в казані Чахохбілі з картоплею на пательні (сковороді, саджі) на вогні, приготування
Хочете здивувати гостей - приготуйте курку за неймовірним рецептом грузинської кухні, але трохи адаптованим під наші місцеві реалії - чахохбілі з картоплею на пательні. Один раз спробувавши, ви неодмінно залишитеся гарячим прихильником цієї запашної страви.
Отже, для приготування вам знадобиться:
Приготування
Курку ріжемо на шматки, цибулю півкільцями, перець болгарський та помідори невеличкими шматочками. Невелику картоплю залишаємо цілою, більшу розрізаємо навпіл.
Маринуємо курку в улюбленій приправі, накриваємо і поки відставляємо.
Розпалюємо багаття, нанизуємо помідори на шампура, та трохи підсмажуємо їх на вогні. Прибираємо помідори з вогню, знімаємо з них оболонку та дрібно нарізаємо.
Ставимо пательню (сковороду, садж) на вогонь, нагріваємо, наливаємо олію.
Як олія нагріється кладемо картоплю.
Підсмажуємо до золотистої скоринки. Перекладаємо в інший посуд.
Кладемо в пусту сковороду замариновану курку.
Підсмажуємо до золотистої скоринки. Перекладаємо в інший посуд.
Кладемо в сковороду цибулю.
Підсмажуємо до золотистої скоринки.
В підсмажену цибулю додаємо приправи: паприку, хмелі сунелі, сухий часник, чорний перець.
Додаємо болгарський перець, перемішуємо, трохи підсмажуємо.
Додаємо помідори, трохи підсмажуємо.
Потім додаємо до овочів томатний соус, трохи зелені, перемішуємо, накриваємо кришкою та тушкуємо, приблизно 10 хвилин.
Знімаємо кришку, солимо.
Кладемо в сковороду раніше підсмажену картоплю та курку. Перемішуємо, накриваємо кришкою та тушкуємо до готовності.
Перед тим як знімати пательню з вогню додаємо ще зелені, перемішуємо та прибираємо страву з вогню.
Смачне блюдо чахохбілі з картоплею на пательні на вогні готово.
Смачного!