Вы здесь: Главная
Как готовить вкусную пищу
Страви в казані
Борщ з сушеними білими грибами та чорносливом у казані, приготування



Щоб приготувати смачнючий та запашний борщ з білими грибами та чорносливом у казані на вогні, вам знадобиться:
Приготування
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, буряк, червоний перець, помідори - невеликими шматочками. Капусту шинкуємо.
Замочуємо сушені білі гриби у холодній воді протягом 30-50 хв. Дістаємо гриби та нарізаємо їх на невеличкі шматочки. Заливаємо гриби 1,5 л кип’ячої води. Накриваємо гришкою та даємо настоятися.
Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.
Після того, як олія нагріється, кладемо в казан м’ясо, підсмажуємо.
Потім додаємо цибулю. підсмажуємо до золотистого кольору.
Підсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо моркву і буряк, підсмажуємо.
Додаємо болгарський перець, підсмажуємо.
Додаємо нарізані помідори.
Обжарюємо та додаємо томатний соус, трошки води, закриваємо кришкою і тушимо. Виймаємо м’ясо.
Знімаємо казан з вогню та переливаємо приготовану зажарку в іншу каструлю.
Ставимо казан знову на вогонь, наливаємо масло, кладемо м’ясо.
Картоплю і обжарюємо.
Потім додаємо в казан наші білі гриби разом з водою в якій вони настаювалися.
Доливаємо ще води, кладемо капусту.
Додаємо чорнослив, солимо, закриваємо кришкою і варимо.
За готовністю картоплі і капусти додаємо зажарку, лавровий лист і зелень.
Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
Знімаємо з вогню.
Смачного.