Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Страви в казані Бігос по-гуцульськи в казані, приготування
Бігос - це одна з найпопулярніших страв польської кухні. Сьогодні ми приготували бігос в казані з додаванням до оригінального польського рецепту зеленого горошку.
Для приготування вам знадобиться:
Приготування:
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, помідори дольками, м’ясо невеличкими шматочками, капусту шинкуємо.
Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан м’ясо свинини, підсмажуємо. Солимо, по бажанню додаємо улюблену приправу.
Потім додаємо цибулю, підсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо моркву, підсмажуємо.
Додаємо помідори, підсмажуємо.
Додаємо квашену капусту, підсмажуємо.
Додаємо зелений горошок, підсмажуємо.
Додаємо капусту, підсмажуємо.
Додаємо сметану, перемішуємо, підсмажуємо.
Додаємо до вмісту казана копченості.
Потім трохи зелені, перемішуємо.
Додаємо картоплю, закриваємо кришкою, тушимо на маленькому вогні до готовності картоплі.
В самому кінці додаємо зелень.
Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
Через хвилин 5 знімаємо з вогню.
Страва бігос – по гуцульськи готова.
Смачного.