Бігос по-гуцульськи в казані, приготування

Бігос по-гуцульськи в казані, приготування

Бігос - це одна з найпопулярніших страв польської кухні. Сьогодні ми приготували бігос в казані з додаванням до оригінального польського рецепту зеленого горошку.

Для приготування вам знадобиться:

  • Казан – 9л
  • Соняшникова олія - 1 стакан
  • М'ясо свинини - 1 кг
  • Копченості – 0,5 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Картопля – 3 кг
  • Квашена капуста – 0,7 кг
  • Помідори – 0,5 кг
  • Капуста - 0,7 кг
  • Зелений горошок – 250г
  • Сметана – 300г
  • Лавровый лист
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль за смаком

Приготування:

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, помідори дольками, м’ясо невеличкими шматочками, капусту шинкуємо.

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан м’ясо свинини, підсмажуємо. Солимо, по бажанню додаємо улюблену приправу.

кладемо в казан м’ясо свинини, підсмажуємо

Потім додаємо цибулю, підсмажуємо до золотистого кольору.

додаємо цибулю, підсмажуємо до золотистого кольору

Додаємо моркву, підсмажуємо.

Додаємо моркву, підсмажуємо

Додаємо помідори, підсмажуємо.

Додаємо помідори

Додаємо квашену капусту, підсмажуємо.

Додаємо квашену капусту

Додаємо зелений горошок, підсмажуємо.

Додаємо зелений горошок

Додаємо капусту, підсмажуємо.

Додаємо капусту

Додаємо сметану, перемішуємо, підсмажуємо.

Додаємо сметану, перемішуємо

Додаємо до вмісту казана копченості.

Додаємо до вмісту казана копченості

Потім трохи зелені, перемішуємо.

Потім трохи зелені

Додаємо картоплю, закриваємо кришкою, тушимо на маленькому вогні до готовності картоплі.

Додаємо картоплю, закриваємо кришкою

В самому кінці додаємо зелень.

В самому кінці додаємо зелень

Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Через хвилин 5 знімаємо з вогню.

Страва бігос – по гуцульськи готова.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…