Перепічка або сосиска в тісті на пательні (сковороді), приготування на вогні

Перепічка або сосиска в тісті на пательні (сковороді)

Смачну перепічку, яку майже не відрізниш від київської, купленої на Хрещатику, ви можете приготувати й самі.

Для приготування перепічки вам знадобиться:

  • Пательня (сковорода, садж)
  • Соняшникова олія - приблизно 1 стакан
  • Сосиски – 18 шт.

Для тіста:

  • Борошно - 600г
  • Вода - 320мл
  • Сіль - 1 ч. л
  • Цукор - 3 ст. л
  • Олія - 6 ст. л + для жарки, скільки знадобиться
  • Сухі дріжджі - 1 ст. л


Спочатку просіємо борошно в миску.

Додаємо сіль, цукор й сухі дріжджі.

Перемішуємо це все, робимо всередині воронку.

В цю суміш додаємо олію, після цього заливаємо теплу воду.

Змішуємо, у нас виходить м'яке, еластичне тісто.

Накриваємо рушником, і ставимо в тепле місце на годину.

Після того, як тісто піднялося, мнемо його, ділимо на однакові частинки, кожен кусочок розкатуємо на овальний коржик по довжині сосиски.

кожен кусочок розкатуємо на овальний коржик по довжині сосиски

сосиска

Очищені від шкурки сосиски кладемо на тісто й з'єднуємо края.

Очищені від шкурки сосиски кладемо на тісто й з'єднуємо края

В нагріту на пательні олію кладемо замотану в тісто сосиску й жаримо зі всіх боків на маленькому вогні, накриваючи пательню кришкою.

Зі сковороди готові перепічки бажано перекласти на серветку для видалення рештки жиру.

готові перепічки

Смачні перепічки, смажені сосиски в тісті готові!



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…