Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Страви в казані Картопля з куркою на пательні (сковороді, саджі) на вогні, приготування
Смакота на пательні - картопля з куркою, потребує трохи часу для приготування, але результат перевершить ваші очікування!
Для приготування вам знадобиться:
Приготування
Курку ріжемо на шматки, цибулю півкільцями, перець болгарський та помідори невеличкими шматочками. Невелику картоплю залишаємо цілою, більшу розрізаємо навпіл.
Ставимо пательню (сковороду, садж) на вогонь, нагріваємо, наливаємо олію.
Як олія нагріється кладемо картоплю.
Підсмажуємо до золотистої скоринки. Перекладаємо в інший посуд.
Кладемо в пусту сковороду курку.
Підсмажуємо до золотистої скоринки. Перекладаємо в інший посуд.
Кладемо в сковороду цибулю.
Підсмажуємо до золотистої скоринки. Перекладаємо в інший посуд.
Тепер в пусту пательню кладемо підсмажену картоплю, солимо, перчимо, трохи підсмажуємо.
Потім добавляємо курку, трохи підсмажуємо.
Кладемо помідори та болгарський перець, солимо, за бажанням додаємо чорний перець або приправи.
З самого верху кладемо підсмажену цибулю. Накриваємо пательню кришкою, робимо вогонь мінімальним, смажимо протягом 30 хвилин.
Знімаємо кришку, перемішуємо.
Смачне блюдо з картоплі з куркою на пательні на вогні готово.
Смачного!