Побутова хімія для молодих мам. Вибираємо побутову хімію

Дитячій пральний порошок ConcerTinoВсе, що є навколо людини – впливає на якість її життя та здоров'я. особливо чутливими та і більш вразливими до різних подразників є маленькі діти. І кому, як не молодим мамам це є відомим. Саме тому таким важливим є не тільки здорове харчування, якісні дитячі речі, підгузки та косметика, а й побутова хімія, що використовується у родині, де є маленький член сім'ї.

Вибираємо побутову хімію правильно

Коли необхідно вибрати ті, чи інші товари побутової хімії (шампунь, гель для душу, пральні порошки, рідину для миття посуду, засоби для чистки певних поверхонь у оселі, освіжувачі повітря та інші товари) варто обов’язково звертати увагу не тільки на ціну, фірму-виробника, та країну-виробника, а й на те, чи можна такі засоби використовувати там, де є маленькі діти.

Адже пральні порошки, ополіскувачі та кондиціонери для білизни, що використовуються для дитячих речей, пелюшок, рушників та постелі, мають менш агресивні агрегати, ніж інші види побутової хімії. І це варто враховувати, щоб у дитини не розминулися алергічні реакції, які тягнуть за собою більш складі проблеми зі здоров'ям.

Саме тому, ретельно обирайте побутову хімію для молодих мам, адже і жінці, що годує дитину, також слід відноситися до використання певних засобів дуже обережно. Організм людини є цільною системою, і збій любої його складової може вплинути на функціонування його усього, так само як і на Вашого малюка.

Шампунь для відновлення волосся, дитячий крем та інші товари – вчимося не піддаватися омані.

  • Дитячий крем підходить для усіх типів шкіри. Якщо він добрий для малюка – підійде і для мами. Це є не так. Оскільки більшість дитячих кремів мають спеціальну властивість підсушувати шкіру. А для дорослої людини, особливо шкіри обличчя жінки, ще і під час гормональної перебудови організму під час лактації – це зовсім не те що треба. Якщо вже є потреба у кремі – краще обрати відповідний та проконсультуватися із лікарем щодо його застосування.
  • Для відновлення волосся після вагітності краще відварами із трав, ніж шампунем. Вони менш шкідливі. Теза доволі спірна. Оскільки відвари є дуже концентрованими, а шкіра голови тонкою і через неї потрапляє у кров, а згодом і у грудне молоко велика кількість речовин із відвару, які можуть негативно вплинути на дитину. Шампуні мають більш збалансовану формулу корисних речовин.
  • Обираючи побутову хімію для молодих мам, завжди необхідно пам’ятати, що від Вашого вибору залежить дуже багато факторів пов’язаних з малюком. Саме тому, необхідно віддавати перевагу перевіреним виробникам та фірмам.

А для полегшення життя найкраще обирати товари у Інтернет магазині http://xn--b1afqddejd8a4j.com.ua/ із доставкою додому.