Курка з фруктами "в компоті"

Курка з фруктами в компоті

Ідеальний рецепт у спеку! Смачно і холодне і тепле!

Вам знадобиться:

  • 600 г курячих грудочок
  • 4 зелених великих яблука
  • Декілька великих слив
  • Олія
  • Сіль, перець чорний

Взагалі, можна взяти будь-які фрукти, які вам подобаються, окрім:

бананів, полуниці, черешні з вишнею.

Найкраще смакуватимуть: яблука, сливи, нектарини, персики, апельсини.

Приготування:

В сковороді на олії обжарюємо порізані дольками фрукти.

Туди ж кидаємо курину грудку маленькими кусочками й полосками.

Це все недовго тушиться під кришкою й карамелізується в своєму ж соку.

Все інше (приправи) за смаком.

Ідеальне м'ясо готове!

Смачного!



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…