Рагу з картоплі, буряка та м’яса, приготування в казан-кастрюлі

Рагу з картоплі, буряка та м’яса, приготування в казан-кастрюлі

Для приготування вам знадобиться:

  • Кастрюля-казан – 6л
  • Соняшникова олія
  • М’ясо (свинина) – 1 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Картопля – 2 кг
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль за смаком

Приготування рагу

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, картоплю, буряки та м’ясо невеличкими шматочками.

Ставимо каструлю-казан на плиту, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.

Після того, як олія нагріється, кладемо в каструлю-казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.

кладемо в каструлю-казан нарізане м’ясо, підсмажуємо

Солимо, перчимо за смаком. При бажанні, можете додати свою улюблену приправу.

Потім додаємо цибулю, підсмажуємо.

додаємо цибулю, підсмажуємо.

Додаємо моркву, підсмажуємо.

Додаємо моркву, підсмажуємо

Додаємо буряк, підсмажуємо.

Додаємо буряк, підсмажуємо.

Додаємо картоплю, переміщуємо та готуємо до готовності.

Додаємо картоплю, переміщуємо та готуємо до готовності

Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

В кінці додаємо зелень, перемішуємо.

Знімаємо з плити готову страву.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…