Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Блюда из овощей Рагу з картоплі, буряка та м’яса, приготування в казан-кастрюлі
Для приготування вам знадобиться:
Приготування рагу
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, картоплю, буряки та м’ясо невеличкими шматочками.
Ставимо каструлю-казан на плиту, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.
Після того, як олія нагріється, кладемо в каструлю-казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.
Солимо, перчимо за смаком. При бажанні, можете додати свою улюблену приправу.
Потім додаємо цибулю, підсмажуємо.
Додаємо моркву, підсмажуємо.
Додаємо буряк, підсмажуємо.
Додаємо картоплю, переміщуємо та готуємо до готовності.
Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
В кінці додаємо зелень, перемішуємо.
Знімаємо з плити готову страву.
Смачного.