Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Страви в казані Капуста з м’ясом і чорносливом тушкована в казані, приготування
Простота приготування і вишуканий смак - це тушкована капуста з м'ясом і чорносливом в казані. Це блюдо не потребує великих зусиль для приготування, а готовий результат не залишить байдужими навіть вибагливих гурманів.
Для приготування вам знадобиться:
Приготування капусти:
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, м’ясо та помідори невеличкими шматочками, капусту шинкуємо.
Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.
Після того, як олія нагріється, кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.
Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо.
Після того як вміст казана трохи підсмажеться додаємо капусту.
Перемішуємо, накриваємо кришкою і тушимо.
Додаємо до казана помідори та чорнослив, перемішуємо, тушимо.
В кінці додаємо трохи томатного соусу.
Перемішуємо, трохи протушуєм, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
Знімаємо з вогню.
Смачного.