Вы здесь: Главная
Как готовить вкусную пищу
Страви в казані
Гострий суп з галушками в казані, приготування



Для приготування вам знадобиться:
Для галушок нам знадобиться:
Приготування галушок:
Яйця збовтуємо з сіллю вилкою.
Додаємо муку потрошку, щоб у нас вийшло м'яке тісто.
Готове тісто липке, тому за допомогою двух ложек робимо галушки й кидаємо в киплячий суп.
Галушки спливають і варяться хвилин 5 до готовності.
Приготування супу
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, перець та м’ясо невеличкими шматочками.
Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.
Після того, як олія нагріється, кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.
Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо.
Додаємо приправи (хмелі-сунелі, паприку, чорний перець) – по смаку.
Додаємо в казан трохи води, накриваємо кришкою та 10 хв. протушуємо.
Далі додаємо перець болгарський, потім картоплю, перемішуємо. Трохи підсмажуємо.
Доливаємо води. Готуємо до готовності картоплі.
Додаємо в казан галушки.
Готуємо до того моменту поки галушки піднімуться до гори.
Додаємо лавровий лист і зелень.
Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
Знімаємо з вогню.
Смачного.