Гострий суп з галушками в казані, приготування

Гострий суп з галушками в казані, приготування

Для приготування вам знадобиться:

  • Казан – 9л
  • Соняшникова олія - 1 стакан
  • М’ясо (свинина) – 1 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Картопля – 3 кг
  • Гострий перець – 1-2 шт.
  • Лавровий лист
  • Паприка – на смак
  • Хмелі-сунелі – на смак
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль за смаком

Для галушок нам знадобиться:

  • 3 яйця
  • 200 г борошна
  • 1/3 ч.л. солі

Приготування галушок:

Яйця збовтуємо з сіллю вилкою.

Додаємо муку потрошку, щоб у нас вийшло м'яке тісто.

Готове тісто липке, тому за допомогою двух ложек робимо галушки й кидаємо в киплячий суп.

Галушки спливають і варяться хвилин 5 до готовності.

Приготування супу

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, перець та м’ясо невеличкими шматочками.

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.

Після того, як олія нагріється, кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.

кладемо в казан нарізане м’ясо

Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо.

додаємо цибулю, підсмажуємо

Додаємо приправи (хмелі-сунелі, паприку, чорний перець) – по смаку.

Додаємо приправи (хмелі-сунелі, паприку, чорний перець)

Додаємо в казан трохи води, накриваємо кришкою та 10 хв. протушуємо.

Додаємо в казан трохи води

Далі додаємо перець болгарський, потім картоплю, перемішуємо. Трохи підсмажуємо.

додаємо перець болгарський

додаємо картоплю, перемішуємо

Доливаємо води. Готуємо до готовності картоплі.

Доливаємо води. Готуємо до готовності картоплі.

Додаємо в казан галушки.

Готуємо до того моменту поки галушки піднімуться до гори.

Готуємо до того моменту поки галушки піднімуться до гори

Додаємо лавровий лист і зелень.

Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Знімаємо з вогню.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…