Солянка в казані, приготування

Солянка в казані, приготування

Солянка - дуже смачний суп з гострими приправами на м'ясному бульйоні. А якщо приготувати його в казані на природі він буде ще смачнішим.

Для приготування солянки вам знадобиться:

  • Казан – 9л
  • Соняшникова олія - 1 стакан
  • М'ясо свинини - 0,5 кг
  • Філе курки – 2шт.
  • Копченості – 0,5 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Картопля – 3 кг
  • Солоні огірки – 6-10 шт.
  • Оливки
  • Соус томатний
  • Лавровый лист
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль за смаком

Приготування

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, м’со невеличкими шматочками.

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан м’ясо свинини, підсмажуємо.

 кладемо в казан м’ясо свинини, підсмажуємо

Потім кладемо філе курки, також підсмажуємо.

кладемо філе курки, також підсмажуємо.

Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо до золотистого кольору.

додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо

Додаємо в казан картоплю. Трохи обжарюємо.

Додаємо в казан картоплю

Додаємо солоні огірки. Трохи обжарюємо.

Додаємо солоні огірки

Заливаємо водою та варимо до напівготовності картоплі.

Заливаємо водою та варимо

Додаємо копченості та томатний соус. При необхідності доливаємо водою.

Варимо ще хвилин 15.

Додаємо лавровий лист і зелень.

Додаємо лавровий лист і зелень

Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Знімаємо з вогню.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…