Солянка - дуже смачний суп з гострими приправами на м'ясному бульйоні. А якщо приготувати його в казані на природі він буде ще смачнішим.
Для приготування солянки вам знадобиться:
Приготування
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, м’со невеличкими шматочками.
Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан м’ясо свинини, підсмажуємо.
Потім кладемо філе курки, також підсмажуємо.
Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо в казан картоплю. Трохи обжарюємо.
Додаємо солоні огірки. Трохи обжарюємо.
Заливаємо водою та варимо до напівготовності картоплі.
Додаємо копченості та томатний соус. При необхідності доливаємо водою.
Варимо ще хвилин 15.
Додаємо лавровий лист і зелень.
Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
Знімаємо з вогню.
Смачного.