Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Страви в казані Суп з грибами (печерицями) в казані, приготування
Спробуйте справжню ресторанну страву - духмяний суп грибами (печерицями) в казані.
Для приготування вам знадобиться:
Приготування
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, філе курки невеличкими шматочками. Приблизно третину печериць перерізаємо навпіл.
Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан філе курки, підсмажуємо.
Потім додаємо цибулю та моркву, підсмажуємо.
Далі додаємо порізані печериці, трохи підсмажуємо.
Із казана виймаємо м’ясо, відкладаємо окремо. Знімаємо казан з вогню.
Вміст казана пересипаємо в чисту каструлю, перемелюємо блендером та додаємо вершки, перемішуємо.
Казан ставимо на вогонь, як розігріється - наливаємо трохи олії. Олія нагрілась – додаємо в казанок картоплю та м’ясо, яке ми нещодавно відложили.
Трохи підсмажуємо та додаємо киплячої води.
Хвилин через десять опускаємо в казан порізані навпіл печериці.
Ще хвилин через десять додаємо перемелені раніше гриби з цибулею та морквою.
Варимо на маленькому вогні ще хвилин 15.
Додаємо лавровий лист і зелень.
Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
Знімаємо з вогню.
Смачного.