Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Блюда из овощей Овочеве рагу з м’ясом, приготування в казан-кастрюлі
Для приготування вам знадобиться:
Приготування рагу
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, перець, картоплю, помідори, кабачки та м’ясо невеличкими шматочками. Капусту шинкуємо як на борщ.
Ставимо каструлю-казан на плиту, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.
Після того, як олія нагріється, кладемо в каструлю-казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.
Солимо, перчимо за смаком. При бажанні, можете додати свою улюблену приправу.
Потім додаємо цибулю, підсмажуємо.
Додаємо моркву, підсмажуємо.
Додаємо картоплю, трохи підсмажуємо. Солимо.
Додаємо кабачки, перемішуємо та тушимо.
Додаємо в каструлю-казан капусту, ще перемішуємо та тушимо.
Додаємо болгарський перець, перемішуємо та тушимо.
Додаємо помідори, перемішуємо. Через 5 хвилин додаємо томатний соус, переміщуємо та готуємо до готовності.
Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
В кінці додаємо зелень, перемішуємо.
Знімаємо з плити готову страву.
Смачного.