Овочеве рагу з м’ясом, приготування в казан-кастрюлі

Овочеве рагу з м’ясом, приготування в казан-кастрюлі

Для приготування вам знадобиться:

  • Кастрюля-казан – 6л
  • Соняшникова олія
  • М’ясо (свинина) – 1 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Кабачки – 1шт
  • Капуста – 1 кг
  • Перець болгарський – 1-2 шт.
  • Картопля – 2 кг
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Соус томатний
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль за смаком

Приготування рагу

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, перець, картоплю, помідори, кабачки та м’ясо невеличкими шматочками. Капусту шинкуємо як на борщ.

Ставимо каструлю-казан на плиту, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.

Наливаємо соняшникову олію

Після того, як олія нагріється, кладемо в каструлю-казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.

кладемо в каструлю-казан нарізане м’ясо, підсмажуємо

Солимо, перчимо за смаком. При бажанні, можете додати свою улюблену приправу.

Потім додаємо цибулю, підсмажуємо.

додаємо цибулю, підсмажуємо

Додаємо моркву, підсмажуємо.

Додаємо моркву

Додаємо моркву, підсмажуємо

Додаємо картоплю, трохи підсмажуємо. Солимо.

Додаємо картоплю, трохи підсмажуємо

Додаємо кабачки, перемішуємо та тушимо.

Додаємо кабачки

Додаємо в каструлю-казан капусту, ще перемішуємо та тушимо.

Додаємо в каструлю-казан капусту

Додаємо болгарський перець, перемішуємо та тушимо.

Додаємо болгарський перець

Додаємо помідори, перемішуємо. Через 5 хвилин додаємо томатний соус, переміщуємо та готуємо до готовності.

Додаємо помідори, перемішуємо

Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

В кінці додаємо зелень

В кінці додаємо зелень, перемішуємо.

Знімаємо з плити готову страву.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…