Суп із шашлику в казані, приготування

 Суп із шашлику в казані

Якщо у вас залишився приготований шашлик і ви не знаєте, що з ним робити – можна приготувати смачний та запашний суп з шашлика у казані.

Для цього вам знадобиться:

  •  Казан – 9л
  •  Соняшникова олія - 1 стакан
  •  Шашлик - (у нас було) 2 кг
  •  Цибуля - 0,5 кг
  •  Морква - 0,5 кг
  •  Картопля – 3 кг
  •  Перець болгарський – 1 шт.
  •  Зелень (кріп, петрушка)
  •  Перець гострий – 2 шт
  • .Соус томатний

Приготуванн:

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, перець болгарський невеликими шматочками.

Шашлик ріжемо на невеличкі шматочки.

Шашлик ріжемо на невеличкі шматочки

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію. Після того, як олія нагріється, кладемо в казан цибулю, підсмажуємо до золотистого кольору, після чого додаємо моркву, підсмажуємо.

кладемо в казан цибулю, потім моркву

Потім додаємо перець болгарський, підсмажуємо.

додаємо перець болгарський, підсмажуємо

Наливаємо в казан трохи води, після чого додаємо томатного соусу, хвилин десять тушимо.

Наливаємо в казан трохи води

Знімаємо казан з вогню та переливаємо приготовану зажарку в іншу каструлю.

Ставимо казан знову на вогонь, наливаємо масло, кладемо картоплю - обжарюємо, потім нарізаний шашлик і також трохи обжарюємо.

наливаємо масло, кладемо картоплю

потім нарізаний шашлик і також трохи обжарюємо

Потім заливаємо водою, солимо, додаємо гострий перець, закриваємо кришкою і варимо.

Потім заливаємо водою, солимо, додаємо гострий перець

За готовністю картоплі додаємо зажарку, лавровий лист і зелень.

Доводимо до кипіння, пробуємо. Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Доводимо до кипіння

Знімаємо з вогню.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…