Вы здесь: Главная Как готовить вкусную пищу Страви в казані Овочеве рагу з м’ясом в казані, приготування
Кінець літа та початок осені саме той час коли необхідно приготувати приготувати саме цю страву. На природі, приготоване на вогнищі овочеве рагу з м’ясом виходить дуже смачним, вам неодмінно сподобається ця страва.
Для приготування вам знадобиться:
Приготування рагу
Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, перець, картоплю, помідори, кабачки та м’ясо невеличкими шматочками. Капусту шинкуємо як на борщ.
Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.
Після того, як олія нагріється, кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.
Потім додаємо цибулю, підсмажуємо.
Додаємо моркву, підсмажуємо.
Додаємо картоплю, трохи підсмажуємо. Солимо.
Додаємо кабачки, перемішуємо та тушимо.
Додаємо в казан капусту, ще перемішуємо та тушимо.
Додаємо болгарський перець, перемішуємо та тушимо.
Додаємо помідори, перемішуємо та готуємо до готовності.
Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.
Знімаємо з вогню готову страву.
Смачного.