Овочеве рагу з м’ясом в казані, приготування

Овочеве рагу з м’ясом в казані, приготування

Кінець літа та початок осені саме той час коли необхідно приготувати приготувати саме цю страву. На природі, приготоване на вогнищі овочеве рагу з м’ясом виходить дуже смачним, вам неодмінно сподобається ця страва.

Для приготування вам знадобиться:

  • Казан – 9л
  • Соняшникова олія - 1 стакан
  • М’ясо (свинина) – 1 кг
  • Цибуля - 0,5 кг
  • Морква - 0,5 кг
  • Кабачки – 3 кг
  • Капуста – 1 кг
  • Перець болгарський – 1-2 шт.
  • Картопля – 3 кг
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Зелень (кріп, петрушка)
  • Сіль за смаком

Приготування рагу

Нарізаємо цибулю півкільцями, моркву кружальцями, перець, картоплю, помідори, кабачки та м’ясо невеличкими шматочками. Капусту шинкуємо як на борщ.

Ставимо казан на мангал, нагріваємо. Наливаємо соняшникову олію.

Після того, як олія нагріється, кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо.

кладемо в казан нарізане м’ясо, підсмажуємо

Потім додаємо цибулю, підсмажуємо.

Потім додаємо цибулю, підсмажуємо.

Додаємо моркву, підсмажуємо.

Додаємо моркву, підсмажуємо.

Додаємо картоплю, трохи підсмажуємо. Солимо.

Додаємо картоплю, трохи підсмажуємо

Додаємо кабачки, перемішуємо та тушимо.

Додаємо кабачки

Додаємо в казан капусту, ще перемішуємо та тушимо.

Додаємо в казан капусту

Додаємо болгарський перець, перемішуємо та тушимо.

Додаємо болгарський перець

Додаємо помідори, перемішуємо та готуємо до готовності.

Додаємо помідори, перемішуємо та готуємо до готовності

Якщо треба, додаємо сіль, перець за смаком.

Знімаємо з вогню готову страву.

Знімаємо з вогню готову страву.

Смачного.



Рецепт дня

Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом Оладьи с зелёным луком и варёным яйцом на вкус как пирожки с такой же…